9 Kasım 2009 Pazartesi

Chili's Grill & Bar


Bugün Meksika'dan Japonya'ya, Almanya'dan Dubai'ye, belli başlı bütün ülke ve şehirlerde bulabileceğiniz Chili's konseptini en sonunda İstanbullu damak-tadını-bilenler ile tanıştı. Amerika'dan dünyaya yayılan en başarılı tatlardan biri olan "Amerikan Southwest" mutfağı; New Mexico, Arizona ve Teksas yerel tatları ile İspanya, Meksika ve Kuzey Amerika Kızılderilileri'nin geleneksel yemek kültürlerinin yüzyıllar boyunca birbirine harmanlanmasıyla oluşmuştur. Bu türün dünyaya yayılmasına öncülük eden Chili's, kendi yarattığı 50'ye yakın tekila bazlı kokteyl ile lezzet ve çeşit olarak Margarita alanında dünya liderlerinden biridir. Margarita'nın anavatanı Meksika'da 55 tane restoranı olan Chili's, kendi yarattığı Presidente Margarita ile bu ülkede de en çok beğenilen ve satılan Margarita markalarından biri olmayı başarmıştır.

Bence mutlaka gidilmesi ve baharatlarla süslenmiş yemeklerin yenilmesi gerekmektedir. Ben de baharatlı yemeklerden fazlasıyla hoşlanıyorum ve Chili's aradığımı bulabildiğim güzel mekanlardan biri...
adres:Nispetiye Cd.Etiler, İstanbul

:)

Uzun süre blogumdan ayrı kaldım ama bu gezmediğim yeni yerlerde yemek yemediğim anlamına gelmiyor tabiki de... Yine sahnelere dönmenin zamanı geldi heralde... En kısa zamanda yeni mekanları sizlerle paylaşmaktan keyif alacağım :)